avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 853 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Bună ziua! Am și eu o întrebare către Dvs - am ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Bună ziua! Am și eu o întrebare către Dvs - am primit sentința ...

Bună ziua! Am și eu o întrebare către Dvs? am primit sentința în cazul conduceri unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe. Sentința a fost condamnare la amendă penală, știu ca permisul se anulează. Întreabarea mea ar fii după plată amenzi la ce perioadă de timp pot da din nou pentru redobândire?

Alte discuții în legătură

Alcoolemie noul cod penal mirc94 mirc94 buna ziua, in luna iulie am fost prins la volan cu o alcoolemie de 1.5 in sange. dupa ce am fost al procuror, acesta a tot amanat iar acum am aflat ca noul ... (vezi toată discuția)
Conducerea sub influenta alcoolului cu o alcoolemie de peste 0.8 hotzu hotzu Buna ziua! Am facut o prostie cat mine de mare pe data de 05.03.2014 #-o. Am condus sub influenta alcoolului. Mentionez ca in aparatul etilotest mi-a iesit ... (vezi toată discuția)
In cat timp ajunge dosarul de la parchet la politia rutiera adrian321 adrian321 Buna ziua, Am avut un dosar la parchet, acesta s-a inchis, am platit amenda, iar acum ar trebui sa ajunga iar la politia rutiera pentru a se lua decizia in ... (vezi toată discuția)