avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 525 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Bună ziua, Am depus contestatie in data de 19.01.2023 ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Bună ziua, Am depus contestatie in data de 19.01.2023 la Tribunalul ...

Bună ziua,
Am depus contestatie in data de 19.01.2023 la Tribunalul Bucuresti pentru decizia pentru indemnizatie urmas legea 118/1990 primita de la Agentia de Plati si Inspectie Sociala calculata eronat. Inainte de a depune contestatia la T.B. am trimis in data de 12.01.2023 plangere prealabilă -recurs gratios catre Agentia de Plati si Inspectie Sociala , Au trecut mai mult de 65 de zile si nu am primit niciun raspuns de la APIS si nici nu a fost fixat termen la Tribunal. Ce trebuie facut in astfel de situații? Multumesc

Alte discuții în legătură

Buna ziua, incepand din 01.05.2022, bunica mea a primit raspuns ... O.A.N.A O.A.N.A Buna ziua, Incepand din 01.05.2022, bunica mea a primit raspuns favorabil la cererea formulata pentru legea nr. 118/1990 * privind acordarea unor drepturi ... (vezi toată discuția)
Sesizare ajpis adda001 adda001 Buna ziua! Am implinit 18 ani in septembrie 2020 si incerc de 6 luni sa-mi depun dosarul la AJPIS Ilofv. Studiez la un liceu din Bucuresti si am domiciliul in ... (vezi toată discuția)
Pensie urmas invalid de razboi Gugulanu Gugulanu Buna ziua, Bunicul meu (decedat in 1996) a fost veteran si invalid de razboi gr. II. Pot urmasii lui (mama mea si surorile ei) sa beneficieze de indemnizatie ... (vezi toată discuția)