avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 777 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Buna dimineata! Am depus contestatie pt decizia de ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Buna dimineata! Am depus contestatie pt decizia de impunere, ...

Buna dimineata! Am depus contestatie pt decizia de impunere, contestatie depusa in cadrul institutiei. Au trecut 60 zile si nu mi au dat nici un raspuns. Asa mult dureaza?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:10, 22 Martie 2023
Despre ce decizie vorbiti ?

Dati-ne mai multe detalii.
Decizie de impunere la controlul fiscal.

Cornel Vasile a scris:

Despre ce decizie vorbiti ?

Dati-ne mai multe detalii.

Credeti ca daca scrieti doar cateva cuvinte intelegem?

Cine a emis decizia de impunere , in ce calitatea vi s-a impus sa platiti (functionar public, personal contractual sau in sectorul privat ) ...detaliati mai mult problema dvs.

Decizia de impunere este emisa de anaf. Am depus contestatia tot in cadrul institutiei anaf.
Cornel Vasile a scris:

Credeti ca daca scrieti doar cateva cuvinte intelegem?

Cine a emis decizia de impunere , in ce calitatea vi s-a impus sa platiti (functionar public, personal contractual sau in sectorul privat ) ...detaliati mai mult problema dvs.

1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
În situația nesoluționării contestației de către organul fiscal competent în termen de 6 luni de la data depunerii acesteia, contestatorul se poate adresa, pentru anularea actului, instanței de contencios administrativ competente potrivit Legii nr. 554/2004, cu modificările și completările ulterioare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestaþie împotriva deciziei de impunere mioara2012 mioara2012 buna ziua! Daca am facut o contestatie la decizia de impunere pt ca nu s-a emis respectand art 27 si 28 din codul de procedura fiscala si nu am solicitat (in ... (vezi toată discuția)
Decizie impunere larisarazvan larisarazvan Buna ziua Am primit o Decizie de impunere privind plata unor sume de bani de la Autoritatea vamala pe care am contestat-o conform art.205 cod Fiscal. La ... (vezi toată discuția)
Raspuns contestatie raport inspectie fiscala anaf keith keith Am depus contestatie la raport de inspectie fiscala si decizie impunere din data de 18.06.2015 si nu am primit inca nici un raspuns ( cei de la finantele ... (vezi toată discuția)