Buna ziua! Am castigat un proces cu angajatorul ( un UAT) pentru drepturi salariale si acesta a fost obligat la plata sumei datorate in 5 ani.Se aproba o procedura in primarie si se stabilesc transele plus actualizarea cu indecele INS pentru fiecare an plus ,la sumele actualizate dobanda legala remuneratorie.Din 2020 incepe plata la final de an ( decembrie) dar doar a sumei prevazute plus indecele de inflatie ,fara dobanda aferenta.In plus sunt nedumerita cum se platesc aceste transe adica includerea lor in salariul meu.Banuiesc ca sunt niste reguli ,cum ar fi se pune dupa BRUT sau ceva de genul pentru ca altfel ajung cu un venit mai mic decat in alte luni cu toti banii datorati de ei crescandu-mi semnificativ salariul pe luna respectiva si de acolo impozitul si contributiile.Am incercat sa citesc din Lg 227/2015 privind Codul Fiscal cu modificarile aprobate prin H.G. nr 1 /2016 dar tot nu am inteles clar cum se introduc in venit platile din hotararile judecatoresti.Va solicit sprijin cu temeiuri legale pentru a intocmi un referat de solicitare a tot ce imi datoreaza si de rectificare conform legii a modului de calcul ,pentru ca ei asa stiu sa calculeze ,altfel NU.Multumesc anticipat!
Bilet la ordin
violetabadea
Buna,
am si eu o intrebare si daca cineva ma poate ajuta ii raman indatorata...
Un Bilet la Ordin se poate actualiza cu indicele de inflatie?
Si daca da ... (vezi toată discuția)