avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 801 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Am o intreprindere individuala cu sediul social in ...
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Am o intreprindere individuala cu sediul social in Rosiori

buna ziua,am o intrprindere individuala cu sediul social in rosiori de vede,teleorman, iar de curand am schimbat adresa de domiciliu din rosiori de vede,in bucuresti,sediul II ramanand in acelasi loc. cand voi intocmi declaratia unica, va fi pe normele de venit din bucuresti,adresa de domiciliu,sau rosiori de vede, locul de desfasurare a activitatii?
Ultima modificare: Sâmbătă, 25 Martie 2023
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Unde se depune declaratia 220 pentru pfa? ContSters87428 ContSters87428 Buna ziua, Tocmai mi-am inregistrat PFA la Registrul Comertului in judetul Dolj. Domiciliul este in Bals(Olt) dar stau cu chirie in Craiova(Dolj) si tot ... (vezi toată discuția)
Citatie de la directia anticorupitie Gabriela253 Gabriela253 Buna ziua, Eu am adresa din CI in rosiori de vede, dar mi-am schimbat resedinta in bucuresti. Am fost sunata in cursul zilei de astazi de catre o vecina din ... (vezi toată discuția)
Declaratia de impunere privind impozitul agricol Adryana01 Adryana01 Am avut nevoie de \'\'Declaratia de impunere privind impozitul agricol\'\' pentru dosar bursa sociala la facultate. 1. De unde trebuie sa ridic aceasta ... (vezi toată discuția)