avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 711 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Declaratia de impunere privind impozitul agricol
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Declaratia de impunere privind impozitul agricol

Am avut nevoie de ''Declaratia de impunere privind impozitul agricol'' pentru dosar bursa sociala la facultate.
1. De unde trebuie sa ridic aceasta declaratie?
2. Declaratia trebuie facuta pentru toti membri ( mama , tata, bunica bunicu, frate ) care locuiesc la adresa de domiciliu ? sau doar pentru persoana care depune dosarul, in cazul de fata , eu. Multumesc
Cel mai recent răspuns: Adryana01 , utilizator 10:57, 4 Februarie 2020
Buna ziua,
Mergeti la primaria de domiciliu, ar trebui sa va poata ajuta dumnealor.
Domiciliul il am in Bucuresti iar eu sunt in Cluj la facultate , familia este detasata si ea la Cluj cu locul de munca. De aceea am intrebam , ca sa stiu unde si cu ce acte trebuie sa merg la Bucuresti si daca trebuie sa mearga si parintii mei.
Ultima modificare: Luni, 3 Februarie 2020
Adryana01, utilizator
Nu mai stiu procedura...
Daca nu primiti un alt raspus...eu zic sa mergeti la Primaria Cluj, daca v-ati schimbat domiciliul in Cluj, si sa intrebati la dumnealor.
suntem cu flotant
Acea "Declaratie de impunere privind impozitul agricol" este de fapt declaratia unica pe care o depune persoana care obtine un astfel de venit.

Alte discuții în legătură

Schimbarea domiciliului fiscal pentru pfa piatola piatola Am incercat sa imi schimb domiciliul fiscal ca traducator autorizat dintr-o localitate in alta (din TG Mures in Cluj) si pare sa fie foarte anevoios. ... (vezi toată discuția)
Alocatie monoparentala ioana79 ioana79 Buna ziua as dori sa imi spuneti si mie ce trebuie sa fac in urmatorul caz:pana in urma cu 3 luni am beneficiat de alocatie monoparentala.Eu am adresa din ... (vezi toată discuția)