avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 914 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Pentru un concurs de administrator financiar grad I ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Pentru un concurs de administrator financiar grad I (contabil ...

Pentru un concurs de administrator financiar grad I (contabil sef) intr-un liceu, care este vechimea in specialitatea studiilor necesara conform legii??
Mi s-a spus ca 7 ani, insa nu gasesc un cadru legal. In cautat in Legea 153 dar nu am gasit nimic. Exista vreun nomenclator referitor la asa ceva?

Va multumesc frumos!!!

Alte discuții în legătură

Modificare conditii specifice concurs contabil sef hp777 hp777 Buna ziua. Doresc sa stiu daca o institutie de aparare si ordine publica, care organizeaza un concurs de contabil sef are ca si conditii specifice pt. postul ... (vezi toată discuția)
Concurs post contractual la o institutie publica zoki zoki Va prezint urmatoarea situatie: Sunt angajat din anul 2005 la o socetate pe post de contabil, la momentul respectiv eram inca student. In 2006 am terminat ... (vezi toată discuția)
Personal didactic auxiliar _ concurs ocuparea postului administrator financia i(s) vero2014 vero2014 Buna ziua , una dintre cerentele de ocupare a postului de Adminstrastor Financiar I(S) la o scoala gimnaziala : [i]studii superioare absolvite cu ... (vezi toată discuția)