As avea nevoie sa ma ajutati, va rog, cu o mai buna intelegere dpdv legal cu privire la ordonanta conform caruia putem oferi angajatilor beneficii de pana la 33% din salariul anul fara a plati impozit.
- Intelegerea mea este ca in conformitate cu aceasta lege angajatorii pot oferi angajatilor beneficii pentru care nu se platesc taxe daca acele beneficii se incadreaza in limita de 33% din salariul anul.
- Ce se intampla in situatia in care avem, de exemplu, situatii de angajati care au salarii mai mici, de exemplu 1800 RON si noi vrem sa oferim beneficii care depasesc cei 33% din salariul lor? De exemplu daca am vrea sa oferim abonament sportiv de 160 RON/luna si sa mai oferim si decontarea cheltuielilor pentru lucrat de acasa (telemunca) de 400 RON/luna si pensie facultativa de 100 RON/luna la un salariu de 1800 RON 33% ar veni 594 RON si noi am oferi beneficii de 660 RON. Ce depaseste limita de 33% se considera venit in natura si se impoziteaza ca atare?
- In acest procentaj de 33% intra toate beneficiile pe care o companie le acorda angajatilor (tickete de masa, abonament medical, abonament sportive, decontare cheltuieli transport, masaj la birou) sau doar anumite beneficii?
Webinar: Fiscalitate și digitalizare în 2025. Ce știm și ce urmează?
ACCA, cea mai mare asociație internațională în domeniul financiar-contabil, vă invită să participați la un eveniment gratuit destinat profesioniștilor care doresc să afle cele mai recente noutăți legate de sistemul fiscal din România.
În cadrul webinarului, care va avea loc pe 26 februarie la ora 10:00, Delia Cataramă, Tax Partner Viboal FindEx, va aborda principalele modificări fiscale aplicabile în 2025 companiilor, cu focus pe impactul asupra profitabilității și cash-flow-ului acestora.