avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 658 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Referitor la un contract de inchiriere a unui spatiu ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Referitor la un contract de inchiriere a unui spatiu comercial, ...

Referitor la un contract de inchiriere a unui spatiu comercial, proprietar persoana fizica , chirias persoana juridica, durata contractului 3 ani.
In contractul de inchiriere exista clauza “Părțile pot denunța unilateral contractul de închiriere cu condiția de a anunța în scris cealaltă parte cu 30 de zile înainte.”
Chiriasul doreste sa plece din spatiu si sa foloseasca clauza de mai sus.
Se poate folosi clauza si sa plece dupa 30 zile sau trebuie trebuie sa notifice cu cel putin 60 zile conform codului civil?
Va multumesc.

Alte discuții în legătură

Evacuare chiriasi cu contract simib101 simib101 Buna ziua, as avea nevoie de ajutor. Sunt chirias si imi platesc in fiecare luna toate cheltuielile inclusiv banii pe chirie. Acum cateva zile proprietara a ... (vezi toată discuția)
Clauza in contractul de inchiriere spatiu ContSters75393 ContSters75393 Doresc sa inchei un contract de inchiriere spatiu comercial pe o durata de 3 ani dar am o nelamurire in cazul in care firma nu m-ai da randament pot rezilia ... (vezi toată discuția)
Contract inchiriere denuntare unilaterala Incacernat Incacernat Chiriasul meu a solicitat denuntatea unilaterala a contractului de inchiriere la jumatatea lunii, incepand cu ziua in care a trimis solicitarea, stipuland ca ... (vezi toată discuția)