avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 946 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Folosesc masina pe pfa.
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Folosesc masina pe pfa.

Am comodat pe PFA la apartament,stiu ca am 50% dereduceri pe cheltuieli.Dar pe autoturism nu am comodat.Pot sa am deduceri pe cheltuielile pe masina 50%?.In ce conditii?
Ultima modificare: Miercuri, 29 Martie 2023
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 16:59, 29 Martie 2023
Trebuie sa va faceți și pentru auto pe care îl folosiți și în interesul activitatii pfa, un contract de comodat pentru a putea deduce acel procent de cheltuieli. Altfel nimic. Bineînțeles, dacă activitatea autorizata la pfa implica necesitatea folosirii acelui auto.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cheltuieli deductibile prin pfa tra65 tra65 Buna ziua, Sunt un incepator in business. Recent (o saptamana) am infiintat un PFA si inca nu-mi este clar ce cheltuieli se pot deduce, pe o astfel de ... (vezi toată discuția)
Cheltuieli deductibile pfa ContSters166949 ContSters166949 De curand am deschis un PFA cu activitatea principala Administrarea Imobilelor pe baza de contract sau comision. Am facut contrect de comodat pentru apartament ... (vezi toată discuția)
Pfa - cheltuieli deductibile si achizitionare mijloace fixe. madriann madriann Am citit destule topicuri pe aceasta tema, multe informatii imprastiate pe diverse posturi, mai mult m-am zapacit decat clarificat. As incerca sa formulez ... (vezi toată discuția)