avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 837 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... In urma unui dosar clasat , urmează sa primesc ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

In urma unui dosar clasat , urmează sa primesc ordonanța ...

Buna ziua. In urma unui dosar clasat , urmează sa primesc ordonanța pentru restituirea permisului, cam in cât timp ajunge la domiciliu ? Mi s-a spus ca o aduce poștașul

Alte discuții în legătură

Asteptare primire oronanta procuror prin posta ! Alexandru.Cristian Alexandru.Cristian Buna ziua ! Puteti sa ma ajutati si pe mine ,am avut un dosar penal ,in urma unui incident rutier ,mi s-a clasat pe data de 4.12.2017 ,au trecut doua ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie fiu detinut politic-când primesc banii CYBORG CYBORG Bună ziua! Sunteți amabil să-mi spuneți-măcar aproximativ-cam pe ce dată îmi aduce poștașul suma respectivă-adică indemnizația de vreo 2700-3000 ... (vezi toată discuția)
Pe ce dată primesc banii-indemnizatia-ca fiu de detinut politic? CYBORG CYBORG Bună ziua! Sunteți amabil să-mi spuneți-măcar aproximativ-cam pe ce dată îmi aduce poștașul suma respectivă-adică indemnizația de vreo 2700-3000 ... (vezi toată discuția)