avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 831 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Asteptare primire oronanta procuror prin posta !
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Asteptare primire oronanta procuror prin posta !

Buna ziua !
Puteti sa ma ajutati si pe mine ,am avut un dosar penal ,in urma unui incident rutier ,mi s-a clasat pe data de 4.12.2017 ,au trecut doua saptamani si inca nu am primit ordonanta procurorului acasa .
Intrebarea este urmatoarea :Daca merg la parchet sa cer o copie dupa ordonanta ,ptr a-mi ridica permisul de la politia rutiera ,tinand cont ca nu au trecut inca cele 30 de zile ,imi fac vre un rau?
Astept un sfat !
Multumesc anticipat
Ultima modificare: Miercuri, 20 Decembrie 2017
Alexandru.Cristian, utilizator
Cel mai recent răspuns: alinam2845 , utilizator 11:24, 10 Aprilie 2023
De unde stiti dvs ca procurorul a dispus clasarea?
Am intrebat la parchet ,si mi s-a spus ca mi s-a clasat dosarul ,si urmeaza sa primesc ordonanta prin posta !Dosarul este clasat de 2 saptamani!
Pot obtine o copie dupa ordonanta ,,daca merg la parchet?Imi pot face rau daca fac cerere ptr o copie dupa ordonanta desi nu au trecut inca 30 de zile ,ci doar 15?
Aveti dreptul sa incercati.
Va multumesc frumos !
Sarbatori fericite !
Ai obținut o copie după acea ordonanța ? Sunt in aceeași situație

Alexandru.Cristian a scris:

Va multumesc frumos !
Sarbatori fericite !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dovada auto Mihai_Myhai Mihai_Myhai Buna seara! In decembrie 2013 am fost oprit de politie rutiera din Alexandria si neavand permisul la mine, au refuzat sa ma verifice in baza de date si mi-au ... (vezi toată discuția)
Permis auto Andrei 199 Andrei 199 Bună ziua, prin luna mai cred, am avut un accident rutier din vina mea, neacordare de prioritate intr.o intersectie, am avut dosar penal, am luat dovada de la ... (vezi toată discuția)
Dreptul persoanei interesate de a ataca ordonanta procurorului Narcisa_ Narcisa_ Redau urmatoarea speta: Pe trecerea de pietoni un sofer da peste o doamna care la cateva zile din cauza accidentului aceasta decedeaza. In urma ei raman ... (vezi toată discuția)