Buna seara!
In decembrie 2013 am fost oprit de politie rutiera din Alexandria si neavand permisul la mine, au refuzat sa ma verifice in baza de date si mi-au intocmit un dosar penal! Dupa o saptamana, am fost oprit in Bucuresti de politie, si am aflat ca nu mai am drept de condus ca am un dosar penal facut de Alexandria, si mai mi-au intocmit inca un dosar penal! Primul dosar s-a clasat, al doilea a plecat in ianuarie 2015 de la politie la parchetul bucuresti cu propunerea de clasare! Nici acum dosarul meu nu este la un procuror, si in seara asta am fost oprit de politie si m-am ales cu un nou dosar! Intrebarea mea este cum pot sa obtin o dovada de circulatie, tinand cond ca indiferent de cate dosare mi se vor face toate se vor clasa? Cum reusesc sa stopez acest lant interminabil?
Atata timp cat aveti cunostinta despre faptul ca aveti dreptul de conducere suspendat nu trebuie sa va urcati la volan.
Nu ati primit nicio instiintare de la politie cu privire la suspendarea permisului?
Lantul il stopati daca nu conduceti pana la finalizarea dosarelor.
Carnet suspendat
Mihaighe
și eu sunt in aceasta situatie ...din pacate cu carnetul suspendat ..dar din motivul unei urgente m-am urcat la volanul masini si am plecat ..nu a durat mult ... (vezi toată discuția)