avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 319 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Bună ziua în data de 20 noiembrie eu fiind din Iași ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Bună ziua în data de 20 noiembrie eu fiind din Iași și fratele ...

Bună ziua în data de 20 noiembrie eu fiind din Iași și fratele meu din București el a condus fără permis de conducere și sub influenta alcoolului el neavând permis la oprit politia pentru control și acesta a dat datele mele personale mi-a întocmit mie dosar penal, suspendare de permis și proces verbal cu 8 puncte de amenda pe 11 februarie am primit clasarea de la procuror și acum urmează sa îl cerceteze pe fratele meu am o singura întrebare dacă eu am primit clasarea la dosarul penal amenda contravențională a fost anulata de pe numele meu sau este în continuare? Eu nu am putut face contestație pana nu am primit clasarea la dosar ca să pot face dovada ca am fost nevinovat mulțumesc asta este întrebarea mea. Amenda contravențională rămâne pe mine sau a fost anulata o data cu clasarea dosarului?
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Daca nu ati contestat-o, ramane.
Asa ceva nu este posibil dacă eu sunt nevinovat și nu am fost eu la volan și am primit clasarea de ce sa plătesc eu aceasta amenda?
5 din 5 utilizatori consideră
acest răspuns util
Pentru că nu se anulează din oficiu. Trebuie să cereți dvs. asta.
Fiindca potrivit procesului-verbal intocmit dvs. ati comis contraventia rutiera , pina veti face dovada contrarie si veti solicita anularea amenzii primite.Fiindca fratele dvs. s-a '' dat '' drept dvs. la momentul incheierii procesului -verbal.
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
cum a ajuns masina dvs la fratele fara permis ?

Alte discuții în legătură

Alcool la volan mariusike mariusike In data de 27.11.2013 am fost prins in iasi cu alcoolemie 0,59 alcool pur in aerul expirat la ce ma pot astepta am fost si la biologice si nu am primit niciun ... (vezi toată discuția)
Buna seara . pe data de 10.11.2022 am fost oprit in trafic de ... Teofocsani88 Teofocsani88 Buna seara . Pe data de 10.11.2022 am fost oprit in trafic de către pentru ca am plecat mai tare de la semafor si au scârțâit puțin cauciucurile . Mi s a ... (vezi toată discuția)
Amenda acte gasite dupa scrierea pv davidiri davidiri Am fost oprit de un agent de politie pentru un control de rutina, mi s-au cerut actele masinii , i-am dat politistului buletinul urmand ca restul actelor sa le ... (vezi toată discuția)