avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 596 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Buna seara . Pe data de 10.11.2022 am fost oprit in ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Buna seara . Pe data de 10.11.2022 am fost oprit in trafic de ...

Buna seara . Pe data de 10.11.2022 am fost oprit in trafic de către pentru ca am plecat mai tare de la semafor si au scârțâit puțin cauciucurile . Mi s a reținut permisul pe o perioada de 30 de zile si mi au dat dovada . După toate astea s au gândit sa îmi pună fiola de alcool si drog test si am ieșit pozitiv la cocaina ( asta după 40h după ce am tras o cantitate foarte mică ,cam 0.1 . Acum aștept analizele in ideea in care o sa INI iasă concentrația foarte mică si sper sa se claseze dosarul . Întrebarea mea este , au voie sa îmi ia de 2x permisul in același timp . Practic după ce mi au luat permisul pe 30 de zile si mi au dat dovada eu nu am mai mers cu Masina ca eram cu ei acolo . Pot contesta asta sau m ar ajuta cu ceva ?
Menționez ca in procesul verbal scrie doar ca am mi au patinat rotile si m au băgat la conducere agresiva
Ultima modificare: Sâmbătă, 26 Noiembrie 2022
Teofocsani88, utilizator
Cel mai recent răspuns: Teofocsani88 , utilizator 18:21, 15 Decembrie 2022
1 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Cat durează soluționarea dosarului penal, veți avea dreptul de conducere suspendat.
De principiu, poate sa dureze și câțiva ani.
De cantitate mica la analize și clasarea dosarului, uitați.
In regula . Acum sa întreb altceva …. După cum am zis am fost oprit pentru ca am plecat mai tare de la semafor si mi s a luat permisul pe o perioada de 30 de zile . In baza procesului verbal mi s a eliberat o dovada cu drept de conducere 15 zile cu o anumită serie . Dovada mi a fost anulată ca după ce mi a dat dovada s au gândit polițiștii sa îmi pună si draogtestul. Eu nu am apucat sa circul cu dovada care mi a fost anulată in urma dorgtestului . Teoretic după toată ce s a întâmplat Aveam dreptul sa mai circul 15 zile . Eu nu am apucat sa mai conduc Masina cu dreptul (dovada)de circulație pe care mi l au oferit polițiștii . Practic mi s a luat dovada fără a mai conduce . Mi s a luat un drept dat de ei fără a mai face nimic . Este normal așa ? Nu trebuia din prima de când m au oprit sa îmi ia permisul ca mi au scartait rotile la Masina sa îmi pună si fiola si drogtestul ? Cum vine asta îți dau dreptul de a conduce 15 zile dar ți l iau chiar dacă tu in momentul in care ți am dat dreptul asta nu ai mai condus ?
Poate eu de nervi ca mi au luat permisul aveam ceva in Masina si am tras atunci ….practic când mi s a luat permisul nu eram tras dar de nervi ca mi l au luat am tras ca aveam in Masina …. Deci in momentul când m au oprit nu aveam nimic totul s a întâmplat după , si ulterior a venit un prieten sa îmi ia Masina . Asta am zis-o așa ca o situație de rahat , dar nu imposibila
Menționez ca singurul proces verbal pe care îl am de la polițiști este ca mi-au luat permisul pe 30 de zile ca mi au scartatit rotile si sunt băgat la conducere agresiva .
Ultima modificare: Marți, 29 Noiembrie 2022
Teofocsani88, utilizator
Este legal cum au procedat. Trebuie sa va concentrati acum pe solutionarea dosarului penal. Procedurile penale au inceput prin intocmirea PV de constatare a infractiunii flagrante, care constituie actul de sesizare a organului de urmarire penala. Angajati-va avocat specializat in astfel de cauze si formulati impreuna strategia apararii.

Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan” a scris:

Cat durează soluționarea dosarului penal, veți avea dreptul de conducere suspendat.
De principiu, poate sa dureze și câțiva ani.
De cantitate mica la analize și clasarea dosarului, uitați.


Sa știți ca astăzi am primit răspunsul poliției si asta este “ Buna ziua! Analizele dvs. au ajuns. La momentul depistării, nu erați sub influența substanțele psihoactive. Față de dosarul dvs. se va dispune clasarea.”
Ultima modificare: Joi, 15 Decembrie 2022
Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan”, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dosare penale pentru conducere cu permis suspendat savuionut savuionut buna ziua tuturor problema mea a inceput in anul 2008 luna octombrie mai exact dupa ce am stationat cca 20-30 de secunde la culoarea semaforului rosu ... (vezi toată discuția)
Suspendare permis unde unde Buna Ziua , Am o problema putin mai complexa. In data de 14.06 am fost implicat intr-un accident rutier soldat cu victime (celalt sofer a avut o simpla ... (vezi toată discuția)
Cum contest actele intocmite de politist de la politia rutiera? macho33 macho33 Sunt politist si fac parte din Politia Judiciara. In decembrie 2008 in timpul serviciului am condus autoturismul din dotarea sectiei, neinscriptionat insa ... (vezi toată discuția)