avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 933 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Dosare penale pentru conducere cu permis suspendat
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Dosare penale pentru conducere cu permis suspendat

buna ziua tuturor
problema mea a inceput in anul 2008 luna octombrie mai exact dupa ce am stationat cca 20-30 de secunde la culoarea semaforului rosu asteptand culoarea semaforului verde . dupa ce sa facut verde am plecat iar la vreo 100-150 de metri am fost tras pe dreapta de o masina de politie care mi a retinut permisul pe motiv ca am trecut pe culoarea rosie. Fiind foarte nervos am refuzat semnarea procesului verbal . la 28 de zile am fost oprit in urma unui control in trafic tot in bucuresti si am fost instintat ca m ~ai aveam 2 zile si imi trecea perioada de suspendare. in urma acestui control mi sa intocmit primul dosar penal. dosar finalizat cu NUP amenda administrativa. de atunci si pana acum am mai adunat alte 6 dosare penale toate conducere cu permis suspendat. toate dosarele s au solutionat cu NUP amenzi administrative culmea ironiei este ca se solutionau celelalte dosare din diferite orase ale Romaniei dar cel de la Bucuresti nu acum mai am unul singur la Buzau . am fost oprit si in Italia de 3 ori autoritatile din italia asteptand un raspuns de la consulatul romaniei mentionez ca sunt administrator a doua socetati una in italia iar o alta in romania domeniul constructii . in toate dosarele nu mi sa dat un termen gen 90 de zile 120 de zile sa stiu si eu pe ce perioada nu am dreptul sa conduc intrebarea mea este ce se poate intampla cu mine cu permisul cand o sa l obtin nu o sa l mai obtin pt ca asteptarile mele duc la decaderea incet si sigur a tot ceea ce am obtinut in anii de munca
va multumesc

Alte discuții în legătură

Cum contest actele intocmite de politist de la politia rutiera? macho33 macho33 Sunt politist si fac parte din Politia Judiciara. In decembrie 2008 in timpul serviciului am condus autoturismul din dotarea sectiei, neinscriptionat insa ... (vezi toată discuția)
Permis suspendat EDUARDM EDUARDM Buna seara ! Va rog frumos sa-mi raspundeti si mie la 3 intrebari : 1. Ce sanse de reusita am daca contest la tribunal un proces verbal prin care mi s-a ... (vezi toată discuția)
Suspendare permis prin posta etien32 etien32 Am si eu urmatoarea patanie. In Bucuresti, stateam la semafor pe o straduta care se intersecta cu splaiul unirii, la culoarea verde. In fata mea intersectia ... (vezi toată discuția)