avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 689 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... carnet suspendat
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

carnet suspendat

și eu sunt in aceasta situatie ...din pacate cu carnetul suspendat ..dar din motivul unei urgente m-am urcat la volanul masini si am plecat ..nu a durat mult și m-am intersectat cu un echipas MCV de poliție și m-a oprit ...
acum întrebarea mea este ..
ce mi-se poate instampla ..in aceasta situatie ..?
va rog ajutati-ma ...si explicați si mie ..am nevoie
Cel mai recent răspuns: Claudia-Elena Mardare , Avocat 23:15, 21 Iunie 2018
Daca ati condus un autoturism cand aveati permisul suspendat si ati fost oprit de politie, cu siguranta vi s-a intocmit dosar penal pentru savarsirea faptei de "conducere fara a avea permis de conducere sau cu permisul suspendat".

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legalitate suspendare permis de conducere daca am fost nevoit sa depasesc, incercand sa evit coliziunea andreea1824 andreea1824 Buna ziua, Am depasit pe linie continua fortat pentru a evita un autoturism care nu a oprit la STOP apoi cu tot efortul meu s-a produs un accident cu pagube ... (vezi toată discuția)
Dreptul de a conduce cipb cipb Buna ziua. In 2009 mi s-a intocmit dosar penal. Abia dupa 2 ani am ajuns la procuror pentru a vedea care sunt acuzatiile: 1)Sfidarea organelor de politie si 2) ... (vezi toată discuția)
Este corecta sanctionarea cu 90 de zile suspendare a permisului pentru doar 0.16mg/l alcoolemie? Nybo Nybo Buna ziua, Am o nelamurire. In acest weekend am fost in oras cu cativa prieteni. Fiecare dintre noi a baut maxim 2 beri. cand am plecat acasa, unul dintre ... (vezi toată discuția)