avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1099 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Dreptul muncii - incheiere contract de muncă
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Dreptul muncii - incheiere contract de muncă

Buna ziua. In cazul angajatorului meu, contractele de munca sunt generate dintr-un program de contabilitate, astfel ca pentru un salariat care lucreaza in ture de 12/24 in CIM, la "Durata timpului de munca" se genereaza 8 ore/ zi, cu repartizarea inegala. Angajatorul vrea sa faca in aceeasi zi act aditional pentru prevederea turelor de 12/ 24, si prevederea sporurilor aferente. Este corect acest lucru sau mai bine sa intocmeasca, in afara acestui program de contabilitatea, un CIM cu prevederile amintite anterior?
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Elleny , utilizator 12:46, 30 Martie 2023
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Este corect acel lucru .. sa intocmeasca un act aditional la c.i.m.
multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Este legal sa lucrezi 12 cu 24 liber, 12 cu 48 liber dar prezenta ... max36 max36 Este legal sa lucrezi 12 cu 24 liber, 12 cu 48 liber dar prezenta si statele sa fie intocmite cu 8 ore pe zi 5 zile pe saptamana ? Mentionez ca in CIM este ... (vezi toată discuția)
Agent paza - program de noapte rrramor rrramor Buna ziua. Dorim sa trecem agentii de paza pe program de noapte. Va rog sa-mi spuneti ce trebuie facut: acte aditionale de schimbare a programului de lucru ... (vezi toată discuția)
Control itm suciugeorgeta suciugeorgeta Buna ziua...spuneti-mi va rog o firma care are mai multe puncte de lucru iar numarul salariatilor insumeaza in jur de 30 este obligata sa aiba CCM (daca se ... (vezi toată discuția)