Stau la etajul 1 într un bloc cu 10 etaje.cei cu reabilitare spun ca nu trebuie sa îmi facă balconul ca la etajul 1 nu se fac.am cadastru și intabulare pt balcon.este corect asa?mulțumesc
Puteți sesiza acest aspect în scris la primăria de sector, ,discutați și cu administratorul imobilului etc..Nu știu dacă au un proiect în sensul celor afirmate dar la alte imobile au fost reabilitate inclusiv sp de la et 1.
Executarea reabilitarii unui imobil implica aplicarea de suport izolant termic pe intreaga suprafata exterioara astfel incat eficienta energetica sa fie asigurata
Nu se elibereaza certificat energetic in cazul imobilelor unde exista aplicate diferite materiale cu izolatie termica diferita
Cine face planurile pentru bloc?pentru reabilitare?primăria și cu cine?ca eu am înțeles de la dna președinta de bloc ca trebuie sa dau bani ca să îmi dea balconul jos .(nefiind din termopane)și sa îmi pună zis .iar dacă vreau și geamuri de termopan la balcon trebuie sa dau alți bani.si ma puteți lamuri va rog?de ce la apartamentele de la etajul 1 dar din fata blocului se fac balcoanele .iar cele de pe spate nu se fac?mulțumesc
Puteți sesiza acest aspect în scris la primăria de sector, ,discutați și cu administratorul imobilului etc..Nu știu dacă au un proiect în sensul celor afirmate dar la alte imobile au fost reabilitate inclusiv sp de la et 1.