avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1646 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Buna seara!Am și eu o problema.Acu câteva luni am ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Buna seara!Am și eu o problema.Acu câteva luni am cumpărat ...

Buna seara!Am și eu o problema.Acu câteva luni am cumpărat un apartament fara balcon la etajul 2.Problema este că vreau sa mi fac balcon din materiale ușoare,adică să vin din apartament cu fier gros plus niște console pentru susținere balcon și îmbrăcat în lemn apoi partea de sus sa l închid cu termopan.Imi trebuie ceva autorizație pentru așa ceva?Sau exista vreo altă posibilitate pt a face un balcon fără autorizație?Va mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: latka , utilizator 20:19, 6 Aprilie 2023
Va trebuie autorizatie de construire. Mergeti la primarie si cereti un certificat de urbanism.
[ link extern ]
Și dacă fac un balcon mic din fier fara sa l închid,mai trebuie autorizație?
Descrieti in certificatul de urbanism balconul mic din fier si veti afla raspunsul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua am urmatoarea problema am cumparat un apartament cu ... mihai.diaconu mihai.diaconu buna ziua am urmatoarea problema am cumparat un apartament cu 2 camere ce are balconul lipit de balconul vecinilor. fostul proprietar a inchis cu lemn ... (vezi toată discuția)
Este necesara autorizatie pentru inchidere balcon cu termopan ? proging10 proging10 Buna ziua, Este necesara autorizatie pentru a inchide un balcon cu termopan (pentru sporirea confortului termic) situat la etajul III al unui bloc cu 4 ... (vezi toată discuția)
Extindere balcon madalina_petrut madalina_petrut Buna seara! As avea o intrebare in legatura cu posibilitatea (din punct de vedere legal) extinderii unui balcon de apartament situat la etajul 1. ... (vezi toată discuția)