avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 405 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Cum pot recupera banii, in cazul in care am fost ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Cum pot recupera banii, in cazul in care am fost inselat pentru ...

Cum pot recupera banii, in cazul in care am fost inselat pentru o suma de bani contra a 2 lanturi de aur, iar presoana respectiva mi-a promis ca a doua zi vine dupa ele, dupa care am aflat de fapt ca is de tinichea.
Cel mai recent răspuns: Szekely Barna , Consultant asigurari 17:52, 15 August 2023
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Sunteti casa de amanet? Daca nu, acolo trebuia sa il trimiteti.
Faceti plangere la politie, dar nu stiu ce puteti obtine.
Il cunoasteti pe individ?
Da, îl cunosc, era noapte, m-am încrezut ca mi va da a doua zii, dar se pare ca m-am înșelat
3 din 3 utilizatori consideră
acest răspuns util
Parca ati cautat-o cu lumanarea. Cum sa cumperi bijuterii, noaptea pe strada fara verificare la un magazin specializat? Cu ani in urma mai erau unii pe marginea soselei agitand un bidon gol ca au ramas fara benzina. Daca opreai, milos fiind incercau sa-ti vanda un ghiul "de aur", care bineinteles ca era fake. Miroase a paguba planificata.....
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Adică ați inprumutat fara sa aveți ceva justificare la îndemână. Acuma ia-l de unde nu-i. Slabe șanse de recuperare.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Încercați o plângere penală.
Vedeți ce iese.

București 2023

Alte discuții în legătură

Am amanetat o bijuterie despre care nu stiam ca e falsa blecota blecota in urma cu ceva timp am achizitionat de la o persoana o bijuterie despre care am fost convins ca este din aur, am verificat-o la bijutier si am fost convins ... (vezi toată discuția)
Inselaciune amanet AlexHo AlexHo Buna. Nu demult am deschis un amanet, inca sunt la inceput si mai am multe de invatat. Am fost tepuit de doua ori, ambele contracte sunt inca valabile. 1. ... (vezi toată discuția)
Sotul jucator de pacanele ameninta ca-mi ia tot din casa (la partaj) sierra sierra Buna seara. Am nevoie de niste sfaturi serioase. Nu am pe cine sa intreb si am incredere in forumul asta. Mi-e greu sa scurtez povestea dar o sa ... (vezi toată discuția)