avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 931 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Buna ziua! Stagiul suplimentar aferent grupei de munca ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Buna ziua! Stagiul suplimentar aferent grupei de munca se ia ...

Buna ziua!
Stagiul suplimentar aferent grupei de munca se ia in calcul pentru pensionarea anticipata partial? Ex: 3 ani grupa a 2-a (anterior datei de 01.04.2001) si varsta 58 ani sunt suficiente pt. pensionarea anticipat partial.?
Cel mai recent răspuns: Carp Mircea , utilizator 14:02, 4 Aprilie 2023
Sragiul aferent grupelor superioare de munca intra in orice conditie de varsta ceruta de lege.In schim 3 ani de grupa II nu aduc stagiu aferent.Sunt necesari minim 5 ani.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stagiu de cotizare la pensii marindob marindob Sunt nascut in ianuarie 1959. Am contribuit la fondul de pensii astfel: 1. Perioade asimilate a) 29.09.1978 pana la 30.06.1979 stagiu militar termen ... (vezi toată discuția)
Pensionare anticipata zoica8 zoica8 Am implinit in ianuarie 56 ani. Am in gr.II 13ani si 10 luni cu 100%. Intotal vechime 30 ani si 5 luni . Pot depune pentru pensie anticipata? (vezi toată discuția)
Pensionare popesculili2003 popesculili2003 La ce varsta se poate pensiona o femeie nascuta la 13.03.1959, cu o vechime totala in munca de 32 de ani din care 14 ani sunt in grupa II ? multumesc! (vezi toată discuția)