avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 799 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Contestatie control antifrauda
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Contestatie control antifrauda

Buna ziua , va rog sa ma ajutați în legătură cu depunerea contestației la antifrauda . Am avut un control, iar decizia mi a fost comunicata in 07.03.2023 , am platit debitele , dar cu cei ce am vorbit de la ANAF au spus sa depun si o contestatie si daca mi se refuza sa merg în instanta ca am șanse foarte mari sa câștig.
Cei de la anaf spuneau sa trimit pe email ul celor de la antifrauda contestatie scrisa si scanata , este ok sa fac asta sau e alt demers? Mai am doar astăzi si maine drept sa contest . Multumesc
Ultima modificare: Marți, 4 Aprilie 2023
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Contestatie decizie de impunere (finante) danadaia danadaia Buna ziua In urma unei contestatii facute la D.G.F.P ca urmare a unei inspectii fiscale de fond am primit urmatorul raspuns: In vederea solutionarii ... (vezi toată discuția)
Intrebare: se plateste cas retroactiv? maia1956 maia1956 In 2006 am facut un PFA si acuma am primit instintare de plata pentru CAS adica sa achit retroactiv din 2006 cu penalizare si majorari.....sintem mai multe ... (vezi toată discuția)
Probleme cu casele de pariuri titinovac titinovac Am de cativa ani cont la o casa de pariuri online si uneori am jucat diverse jocuri de noroc unde am castigat ceva sume. O conditie a celor de la casa ... (vezi toată discuția)