Buna ziua , va rog sa ma ajutați în legătură cu depunerea contestației la antifrauda . Am avut un control, iar decizia mi a fost comunicata in 07.03.2023 , am platit debitele , dar cu cei ce am vorbit de la ANAF au spus sa depun si o contestatie si daca mi se refuza sa merg în instanta ca am șanse foarte mari sa câștig.
Cei de la anaf spuneau sa trimit pe email ul celor de la antifrauda contestatie scrisa si scanata , este ok sa fac asta sau e alt demers? Mai am doar astăzi si maine drept sa contest . Multumesc
Webinar: Fiscalitate și digitalizare în 2025. Ce știm și ce urmează?
ACCA, cea mai mare asociație internațională în domeniul financiar-contabil, vă invită să participați la un eveniment gratuit destinat profesioniștilor care doresc să afle cele mai recente noutăți legate de sistemul fiscal din România.
În cadrul webinarului, care va avea loc pe 26 februarie la ora 10:00, Delia Cataramă, Tax Partner Viboal FindEx, va aborda principalele modificări fiscale aplicabile în 2025 companiilor, cu focus pe impactul asupra profitabilității și cash-flow-ului acestora.