avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 512 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Probleme cu casele de pariuri
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Probleme cu casele de pariuri

Am de cativa ani cont la o casa de pariuri online si uneori am jucat diverse jocuri de noroc unde am castigat ceva sume. O conditie a celor de la casa respectiva este sa trimiti scanat o copie a C.I. ceea ce am si facut. Pana aici nimic neobisnuit, am jucat, am castigat online dar si la agentia din orasul meu ( aceeasi firma) si am castigat si acolo destul de bine. Zilele trecute am cerut de la ANAF o adeverinta cu veniturile mele din ultimii 5 ani si....stupoare : figurez cu castiguri insumate aproximativ 350.000 de lei. Aceste sume nu-mi apartin sub nici o forma pentru ca stiu f bine ce am castigat, nu am tinut evidenta dar mai mult de 40.000 de lei nu am castigat in cei 5 ani. Problema este deosebit de grava din doua motive : adeverinta imi trebuie pentru a deschide proces cu Banca la care am credit in CHF( figurez ca un om bogat in evidentele ANAF ) si faptul ca CNP-ul a fost folosit la un fals, aceste sume nu-mi apartin. Va rog sa-mi spuneti ce este de facut? La cine sa ma adresez sa rezolv aceasta problema. Ca dovezi am print-screen din contul meu de pe sit-ul online cu toate retragerile de sume pe care le-am efectuat in 5 ani si suma nu depaseste 5.000 de lei iar in agentie, la fiecare castig, am semnat ceva. Este o situatie deosebita pentru mine dar trebuie sa gasesc o solutie !
Multumesc
Ar fi bine sa mergeți la avocat ca sa despicati firul in patru.
Trebuie analizat cu atentie cazul.
Casa de pariuri pare sa fie vinovată.
Trebuie să va bazați pe dovezi.
Este posibil.sa existe probleme mai mari decat va puteti da seama.
Ultima modificare: Miercuri, 27 Martie 2019
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat
Corect, asa este, de aceea am luat legatura cu Serviciul de Investigatii Fraude de la Politie si azi ma duc sa fac plangere pentru demararea anchetei. Cred ca ceva angajati au facut fraude si s-au folosit de diverse CNP-uri crezand ca li se pierde urma. Nu ma intereseaza decat sa rectifice in baza de date la ANAF asa cum este corect. Multumesc pt. raspuns.
Rectificarea nu se poate face decât atunci când aveti o hotărâre judecătorească sau o soluție de la organul judiciar din domeniul penal.
Ar trebui să anuntati si ANAF.
Ar trebui si contestat în scris.

Avocat Claudiu Lascoschi
Baroul București
Ultima modificare: Joi, 28 Martie 2019
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat
Am anuntat la ANAF dar m-au trimis la firma. Adresa in scris cu toate dovezile ce le detin am facut deja iar luni trimit la sediul firmei comp. Juridic sa vad ce raspuns imi vor da. Daca nu-mi raspund sau spun ca nu au ce sa faca, ii reclam la toate organele de control posibile, inclusiv plangere la Parchetul Local.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nu mai am nici o treabă sa completez ceva la anaf declarații daca mi sa oprit impozit? Magie1 Magie1 Am o întrebare am jucat un bilet la pariuri am depășit suma de 16600 lei la agenție mă pus sa completez un formular cu datele mele și copie după buletin ... (vezi toată discuția)
Taxe si impozite pentru jocuri de noroc si pariuri sportive johnE johnE Buna ziua, Sunt client al unei firme de pariuri sportive inregistrata in Malta.Deoarece activitatea mea de parior este productiva, doresc sa speculez legea ... (vezi toată discuția)