avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 310 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Viza flotant acte necesare pentru eliberarea mutație ...
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Viza flotant acte necesare pentru eliberarea mutație de domiciliu!! ...

Viza flotant acte necesare pentru eliberarea mutație de domiciliu!!
Cel mai recent răspuns: Manuela Rășină , administrator 18:35, 6 Aprilie 2023
Cand deschideti o discutie, trebuie sa asteptati pana comenteaza cineva, nu sa reveniti din 5 in 5 minute cu aceeasi discutie ca si cum cineva ar fi permanent la dispozitia dvs. Cei care comenteaza o fac voluntar, fara a fi platiti, in limita timpului disponibil.
Vi s-a răspuns din 15 martie:

Trebuie sa prezentati actul de proprietate al imobilului si declaratia nepotului ca este de acord sa va stabiliti resedinta in imobilul sau. Daca este in strainatate , declaratie se poate da la misiunile diplomatice ale Romaniei din statul in care se afla.

Si actul de proprietate si declaratia trebuie prezentate in original !

www.avocatnet.ro/forum/discu...
Ultima modificare: Joi, 6 Aprilie 2023
Manuela Rășină, administrator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Trecerea in cartea de imobil a unei persoane ce nu are acte ca are resedinta in acesta 1984a 1984a Buna ziua În prezent locuiesc cu prietena mea în apratamentul ei(proprietate personală). Nici unul din noi nu avem flotante sau domiciliul la această ... (vezi toată discuția)
Viza de flotant expirata! dumitruRO dumitruRO Buna seara! Am viza de flotant expirata din luna august 2021. In 15 martie 2022 am primit sanctiune contraventionala pentru ca nu mi-am actualizat datele ... (vezi toată discuția)
Lipsa carnet de muncă! am lucrat la o firma 1 an, 2003, nu mi a făcut carnet ... Mareș231 Mareș231 Va salut! Am lucrat la o firma 1 an, 2003, nu mi a făcut carnet de muncă, itm mi a eliberat adeverință cu vechimea în muncă și casa de pensii stagiu de ... (vezi toată discuția)