avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 715 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Acord vecini gratar caramida langa geam
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Acord vecini gratar caramida langa geam

Buna ziua,
Locuiesc intr-o curte comuna (13 apartamente impartite in 2 cladiri )si cativa vecini vor sa construiasca un gratar din caramida in partea de curte doar langa geamurile mele, restul neavand geamuri in partea aceasta de curte.
Eu NU sunt acord, ce pot sa fac?
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Aveti dreptul sa va opuneti. Spatiul comun poate fi folosit de fiecare proprietar sau de toti, insa cu respectarea drepturilor celorlalti proprietari. Singura cale ar fi sa inregistrati o actiune civila prin care sa se interzica acest demers.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Asociatie de proprietari - gratar in curtea blocului ana1978 ana1978 Buna ziua, Va rog sa ma lamuriti referitor la urmatoarea speta. Asociatia de Proprietari a blocului meu a votat construirea unui gratar foarte aproape de ... (vezi toată discuția)
Gratar la bloc in curte proprietate privata. buna ziua. va rog daca ma puteti ajuta cu un raspuns! locuiesc ... Codrinvld Codrinvld Buna ziua. Va rog daca ma puteti ajuta cu un raspuns! Locuiesc intr-un complex rezidential de blocuri insiruite, intr-un bloc parter+ 2 etaje. Apartamentele ... (vezi toată discuția)
Bună ziua as vrea sa stiu in ce mod pot construi unii locatari ... Imsm Imsm Bună ziua As vrea sa stiu in ce mod pot construi unii locatari un gratar din cărămidă pe spațiul comunsi câți % dintre locatari trebuie sa fie deacord ... (vezi toată discuția)