avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1142 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Sef SVSU, agresat fizic in timp ce filma un posibil ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Sef SVSU, agresat fizic in timp ce filma un posibil incendiu ...

Sef SVSU, agresat fizic in timp ce filma un posibil incendiu de catre proprietaru locuintei care nu locuieste acolo. acesta din urma poate si acuzat de ultraj sau trebuie sa merg cu el in civil ? Mentionez ca intimplarea sa petrecut dupa orele de program .
Cel mai recent răspuns: Mihăilă Sebastian , Avocat 14:39, 7 Aprilie 2023
Poate raspunde in penal pentru loviri sau alte violente.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cerere de constituire parte civilĂ dosar penal marianpopa marianpopa Bună ziua, am fost agresat (bătut) fără nici un motiv, 14 zile de îngrijiri, am certificat IML, sau implicat şi doi poliţişti, au fost şi ei agresaţi ... (vezi toată discuția)
Ultraj sunyigabi sunyigabi imi poate spune cineva, daca un politist in civil este batut fara motiv intro discoteca, merge ultraj contra bunelor moravuri? (vezi toată discuția)
Am aruncat cu hamburgerul in procuroare... picpic89 picpic89 Am un proces penal, in care sunt parte vatamata. Procurorul de caz tergiverseaza aflarea adevarului de 2 ani, dupa ce pt. anumite persoane a facut dijungerea ... (vezi toată discuția)