avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 455 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Buna seara! Incerc sa aflu daca permisul de sedere pe ...
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Buna seara! Incerc sa aflu daca permisul de sedere pe 5 ani al ...

Buna seara! Incerc sa aflu daca permisul de sedere pe 5 ani al sotiei non-UE este invalid daca a fost in afara tarii mai mult de 6 luni dar impartite intre 2022 si 2023 (mai putin de 6 luni in fiecare dintre ani). Am citit legea dar nu inteleg daca absenta de 6 luni se refera la an calendaristic sau orice perioada de 12 luni consecutive. Multumesc!

Alte discuții în legătură

Conditii de anulare a permisului de sedere temporara pt cetatean non-ue jojogirl jojogirl Buna ziua , am urmatoarea situatie , sotul meu - cetatean kosovar , deci non-UE a obtinut prin prisma casatoriei cu mine un permis de sedere temporara in Ro pe ... (vezi toată discuția)
Card de rezidenta si absenta din tara antonb antonb Buna ziua, As vrea sa stiu daca exista restrictii pentru absenta din tara a unui cetatean strain non-UE (casatorit cu cetatean roman) care detine deja card ... (vezi toată discuția)
Permis de sedere cetateni non ue luissiana luissiana S-a modificat ceva in legislatia privind dreptul de sedere a cetatenilor non UE in sensul ca [b]cei care detin deja [/b]permis temporar prelungit anual cat si ... (vezi toată discuția)