avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 834 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Ma poate ajuta cineva cu legea privind regimul ...
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Ma poate ajuta cineva cu legea privind regimul strainilor, in ...

Ma poate ajuta cineva cu legea privind regimul strainilor, in legatura cu articolele de mai jos: cele 90 zile sunt consecutive sau in cursul celor 180 zile oricand?

'' Certificate de înregistrare

Acordate cetățenilor din UE/ SEE/ Elveția.
Emise în termen de o zi de la data cererii, valabile pentru o perioadă de până la 5 ani, cu posibilitatea prelungirii.
Necesare dacă șederea în România depășește 3 luni.
Cărțile de rezidență

Acordate cetățenilor străini care sunt membrii de familie ai unui cetățean UE/ SEE /Elveția.
Eliberate în termen de până la 90 de zile de la depunerea cererii și valabile pe o perioadă de până la 5 ani, cu posibilitatea extinderii perioadei de valabilitate.
Obligatorii dacă șederea în România depășește 90 de zile într-o perioadă de 180 de zile."'

Alte discuții în legătură

Rezidenta angajat din ue RENATINA RENATINA BUNA SEARA LOCUIESC DE 3ANI CUN CETATEAN ITALIAN EU AM DOMICILUL STABIL BRASOV CUM POT FACA RESIDENTA PT EL PENTRU CA VREA DSA LUCREZE IAR PT ANGANJAT CERE ... (vezi toată discuția)
Permis de sedere angajat angajat Sunt casatorita cu un cetatean american si locuim imperuna in Romania. Ce acte trebuie el sa depuna la ORI pentru a obtine viza de sedere? (vezi toată discuția)
Cetatean turc cu carte de rezidenta in romania vreau sa lucrez in italia mustafa_cristina mustafa_cristina buna,sunt cetatean turc cu carte de rezidenta pentru membrii de familie in romania,obtinuta prin incredintarea fiului meu minor,cetatean roman.aceasta carte de ... (vezi toată discuția)