avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 682 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Declaratie accident in stare de soc validitate?
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Declaratie accident in stare de soc validitate?

Buna ziua,
De curand am fost intr-un accident in care am fost lovit si am fost in stare de soc, am echimoza la cap, dupa impact.
Imediat ce a venit politia mi-a cerut sa dau o declaratie, ce pot face in conditiile in care politia a incercat sa inchida repede cazul si dea vina pe mine?
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 16:12, 9 Aprilie 2023
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
incercati sa obtineti mai intai un certificat medico legal.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accident de circulație SMarcel SMarcel Bună ziua Accident de circulație. În luna martie am avut un accident de circulație, lângă comuna Adâncata, județul Ialomița. Am intrat cu viteză ... (vezi toată discuția)
Daune accident auto simona eftimie simona eftimie Buna ziua In urma cu 2 luni am fost implicat intr-un accident rutier produs din vina mea din care a rezultat avarierea a doua masini.In prima masina lovita ... (vezi toată discuția)
Agresiune robertinho robertinho in data de 18-01-09 am fost implicat intr-un accident rutier.soferul celeilate masini s-a dat jos si m-a lovit cu pumnul si capul in nas.am fost la spitalul ... (vezi toată discuția)