avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 748 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... URGENT !!! Salut ma numesc Robert am 25 de ani ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

URGENT !!! Salut ma numesc Robert am 25 de ani iubita mea are 17 ani ,la ...

Salut ma numesc Robert am 25 de ani iubita mea are 17 ani ,la anul va face 18 . Daca ea va avea 18 ani in clasa a 12-a ne trebuie acordul unuia din parinti pentru a ne muta impreuna sau nu ?? Pentru ca din cate stiu la 18 ani iti poti lua propriile decizii .
Si daca ne vom muta impreuna vor exista riscuri pentru mine dupa ce ea a implinit 18 ani ?? VA MULTUMESC !
VA ROG FRUMOS SA IMI RASPUNDA CAT MAI DETALIAT UN/O DOMN/DOAMNA AVOCAT !!! VA MULTUMESC !
După împlinirea vârstei de 18 ani răspunde singura pt deciziile luate indiferent dacă sunt bune sau rele...Poate sa se se mute cu tine,contează vârsta împlinită nu faptul.ca încă e la școală..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensia alimentara Mariiovladu Mariiovladu Daca copilul a intrerupt cursurile scolare avand varsta de 17 ani(avand pensie alim)...si la anul cand implineste 18 ani si vrea sa mearga din nou la ... (vezi toată discuția)
Vreau sa plec de acasa! ContSters295418 ContSters295418 Buna!Am 17 ani si vreau sa plec de acasa.Nu ma mai inteleg deloc cu parintii si vreau sa plec la iubitul meu care este major.Nu as vrea sa pateasca nimic el ... (vezi toată discuția)
Fugitul de acasa la 16 ani tutu1 tutu1 prietena mea are 16 ani si vrea sa plece de acasa sa stea cu mine nu isi mai suporta parintii iar pe mine ma iubeste suntem impreuna de aproape 3 ... (vezi toată discuția)