avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 714 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna seara! Tatal meu a pierdut actul de ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna seara! Tatal meu a pierdut actul de vanzare-cumparare pentru ...

Buna seara!
Tatal meu a pierdut actul de vanzare-cumparare pentru o casa din Busteni, Jud Prahova. Nu mai detine nici copie.
Singurul act pe care il mai are este un cadastru care nu a fost depus la momentul respectiv. Acolo se regaseste numarul de carte funiciara.
Cum putem obtine un nou act?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 08:10, 10 Aprilie 2023
solicitati un duplicat de la notarul care a intocmit contractul
Din pacate e posibil sa nu mai existe cabinetul notarial sau sa nu mai stie exact unde a fost facut..
Ultima modificare: Luni, 10 Aprilie 2023
Sanzien77, utilizator
cabinetele notariale nu dispar cu una cu doua. cu maximă probabilitate trebuie sa fi fost unul din aria judecătoriei Sinaia, de care tine Bușteni. sau luați legătura cu vânzătorul. străduiți-vă puțin...
Cred ca actele au fost facute la Ploiesti in anul 1991. Vom incerca sa aflam exact unde.
Multumesc!
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
In 1991 era Notariat de Stat. Toate contractele incheiate la fostul Notariat se afla in arhiva Camerei Notarilor Publici Ploiesti.
Puteti solicita o copie legalizata dupa contract, insa este valabila doar 6 luni.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract apartament pierdut lex_ad lex_ad ce se poate face in cazul in care un contract de apartament sa pierdut ......mai exista doar o copie ..dupa contractul respectiv ....ce s epoate face pt. ... (vezi toată discuția)
Mama mea a plastifiat contractul de vanzare cumparare al apartamentului ... minodora croitoru minodora croitoru Mama mea a plastifiat contractul de vanzare cumparare al apartamentului original (era deteriorat si a crezut ca asa se pastreza mai bine) Mai este valabil? ... (vezi toată discuția)
Act original Dumies Dumies nu mai am un act original de vanzare cumparare ,pot sa- l solicit numai la notarul care l_a redactat? (vezi toată discuția)