Buna ziua, mama mea a cumparat o garsoniera in anul 2019.
Urmand sa isi faca contract de furnizare gaze.
Afland ulterior ca acest control se efectueaza la fiecare 8 ani.
Am platit o firma autorizata, propusa de Engie sa faca revizie tehnica centrala instalatii,contor, cos evacuare.
In urma reviziei s-a constatat ca totul este in regula.
Dupa 1 an,au venit cei de la distrigaz sa verifice contoarele in bloc.
Toata actiunea, verificarea contorului si a sigiliului nu s-a facut in prezenta mea nici a unui agent constatator.
Dupa efectuarea verificarii, ii s-a dat sa semneze un proces verbal pe care este specificat ca sigiliul producator este necorespunzator.
In urma raportului de analiza reise ca sigiliu producator a fost inlocuit cu unul fals.
S-a ajuns in faza de proces, cerere cu valoare redusa prejudiciu 8.992.02 lei.
Imobiliul a avut 3 proprietari, mama mea mea fiind ultima proprietara, la momentul respectiv cumparand de 1 an
De ce se urmareste recuperarea prejudiciului, de la mama mea, imobilul avand 3 proprietari, neexistand nicio proba directa aupra mamei.mele, toate probele depuse de ei la dosar sunt indirecte.
In ce baza au dedus autorul faptei?
Engie nu are calitate de agent constatator.,nu au chemat politia la fata locului, la momentul respectiv.
Mama mea nu a intervenit asupra contorului, a fost cumparator de buna credinta, acum este acuzata de sustragere gaze.
Proces cerere cu valoare redusa recuperare prejudiciu.
Ce sanse de castig exista, si pot sa demonstrez nevinovatia? Daca se pierde pe fond, se merita sa faci apel?
Se va ajunge la executare silita?
Multumesc anticipat pentru raspunsuri.
Cel mai recent răspuns:
ynocentta , utilizator
10:41, 13 Aprilie 2023