avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 636 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Vreau sa vand produse de ingrijire a fetei online
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Vreau sa vand produse de ingrijire a fetei online

Buna ziua! Vreau sa vand produse de ingrijire a fetei online si as dori sa stiu ce documente mai trebuie sa am pentru ele. Am trecut de stadiul de infiintare firma, magazin online, domeniu, am gasit si un furnizor in UE si stiu ca mai trebuie si o traducere oentru fiecare produs. Mai trebuie si alt certificat pentru ele? Sau pentru vama cum se procedeaza? Sau cine ma poate ajuta cu aceste info? Contabila, cei de la ONRC? Multumesc
Ultima modificare: Marți, 18 Aprilie 2023
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Import produse ue micky28 micky28 Buna ziua, Doresc sa imi deschid un magazin (fizic sau online dar cred ca voi opta pentru varianta online). Intentionez ca achizitia marfurilor ... (vezi toată discuția)
Tva in regim dropshipping pentru romania StefanRad StefanRad Buna ziua! Detin o firma neplatitoare TVA si as dori sa fac dropshipping direct din china in Romania si am cateva nelamuriri in privinta platii TVA-ului pentru ... (vezi toată discuția)
Magazin online. e-commerce. dropshipping oanadragoi oanadragoi Buna ziua. Intentionez sa incep o mica afacere dupa modelul \"dropshipping\". Momentan doresc sa tin legatura cu un furnizor din China. Infiintez un magazin ... (vezi toată discuția)