avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1156 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Buna ziua! O masina poate parca pe locurile destinate ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Buna ziua! O masina poate parca pe locurile destinate mama si ...

Buna ziua! O masina poate parca pe locurile destinate mama si copilul daca pasagera din dreapta e gravida cu sarcina inaintata? E dificil de urcat si coborat in aceasta stare si pe usa din stanga si pe cea din dreapta. Va multumesc !
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 22:19, 17 Aprilie 2023
Legea nr. 272/2004 la art. 53 a fost completata si modificata cu al . 4,
(4) In spatiile de parcare de pe langa cladirile de utilitate publica vor fi adaptate, rezervate si semnalizate prin marcaje distinctive cel putin 5% din numarul total al locurilor de parcare, dar nu mai putin de doua locuri, pentru parcarea gratuita a femeilor gravide sau a vehiculelor care transporta copii in varsta de pana la 2 ani.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accident parcare auchan nimrod89 nimrod89 Dupa nume veti auzi un accident... Haideti sa va fac o idee despre cum a stat situatia... Vineri pe 16.03.12 pe la ora 17 am dorit sa plec cu masina din ... (vezi toată discuția)
Femeile gravide au drept sa parcheze pe loc rezervat handicap? Irinel Irinel Irinel Irinel Buna ziua. Solicit parerea celor avizati in urmatoarea speta: Femeile gravide (Vizibil burtica foarte mare :) ) au dreptul legal sa parcheze autoturismul pe ... (vezi toată discuția)
Contestatie suspendare permis Raicu_Ioan Raicu_Ioan Buna dimineata! Acum cateva zile am avut un accident in spatele blocului meu. Aproape de unde eram parcat e o intersectie nedirijata. Pe coltul strazii in ... (vezi toată discuția)