avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1280 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... valabilitate autorizatie taxi
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

valabilitate autorizatie taxi

am gasit sa cumpar de la cineva o autorizatie taxi,persoana respectiva are pfa,pot folosii autorizatia ? sau nu se poate ? va rog sa ma ajutati cu raspunsuri...

Alte discuții în legătură

Licentza taxi alinu31 alinu31 am gasit sa cumpar de la cineva o autorizatie taxi,persoana respectiva are pfa,pot folosii autorizatia ? sau nu se poate ? va rog sa ma ajutati cu ... (vezi toată discuția)
Sotul lucreaza la taxi in chirie Scortea diana Scortea diana Buna ziua. Sotul meu lucreaza la taxi in chirie la cineva care are SRL. Intre timp am gasit la alta persoana pe internet autorizatie de taxi cu masina ... (vezi toată discuția)
Autorizare pfa documente necesare si taxe simo flores simo flores M-ar interesa ce acte sunt necesare pentru PFA care sunt taxele care se percep,daca in baza unei procuri notariale sau delegatii avocatiale s-ar putea ocupa si ... (vezi toată discuția)