avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1335 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Sotul lucreaza la taxi in chirie
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Sotul lucreaza la taxi in chirie

Buna ziua. Sotul meu lucreaza la taxi in chirie la cineva care are SRL. Intre timp am gasit la alta persoana pe internet autorizatie de taxi cu masina inregistrata PFA pe care am dori sa o cumparam noi. Care ar fi procedura? Am inteles ca persoana respectiva nu poate vinde PFA. Ar trebui sa existe ceva pasi.
Ultima modificare: Luni, 16 Ianuarie 2023
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Patrimoniu pfa mirela.onciu mirela.onciu Buna ziua, Detin o PFA care desfasoara activitatea de transport persoane in regim de taxi. Cind am mers la administratie pentru stabilirea normei de venit ... (vezi toată discuția)
Contract intre societate taxi si proprietar masina rroxica rroxica buna ziua am cumparat o masina la taxi dar cum este legea masina trebuie sa fie pe societatea de taxi respectiva. va rog sa-mi spuneti ce tip de contract ar ... (vezi toată discuția)
Autorizare pfa documente necesare si taxe simo flores simo flores M-ar interesa ce acte sunt necesare pentru PFA care sunt taxele care se percep,daca in baza unei procuri notariale sau delegatii avocatiale s-ar putea ocupa si ... (vezi toată discuția)