avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 712 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Bună ziua,nu am primit încă cardul de energie,am ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Bună ziua,nu am primit încă cardul de energie,am înțeles ...

Bună ziua,nu am primit încă cardul de energie,am înțeles că este blocat. Ce trebuie să fac?
Cel mai recent răspuns: Alexandrarares , utilizator 11:39, 20 Aprilie 2023
Buna ziua!
Gasiti in link-ul atasat toate informatiile dorite,inclusiv date de contact unde sa va adresati.
[ link extern ] /

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună seara.eu sunt pensionar pe caz de boală, am 1125 lei pensie ... Jaetel Jaetel Bună seara.Eu sunt pensionar pe caz de boală, am 1125 lei pensie și locuiesc împreună cu mama care are o pensie de 1125 lei am dat declaratie pe proprie ... (vezi toată discuția)
Am card social și am primit primele 2 transe, restul nu am mai ... Ana_M_02 Ana_M_02 Am card social și am primit primele 2 transe, restul nu am mai primit Ce trebuie sa fac pentru a primi drepturile care mi se cuvin Sunt pensionata la ... (vezi toată discuția)
Nu știu unde să mă adresez deoarece mama mea cu o pensie de ... Spataru Mariana Spataru Mariana Nu știu unde să mă adresez deoarece mama mea cu o pensie de 1200 lei nu a primit cardul de energie.Multumesc! (vezi toată discuția)