avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 696 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... Privilegiul de a beneficia de subventii europene
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

Privilegiul de a beneficia de subventii europene

Citez un coleg de forum =D>

E un privilegiu sa beneficiezi de subventii si nu un drept al omului. Prin urmare, cred nu este nerezonabil sa fie necesar un efort in schimbul acestui dar primit din partea celorlalti, a ta, a mea si a altor contribuabili. As dori si eu sa beneficiez de o subventie pentru activitatea mea si bucuros completez 100 de formulare. O subventie conditionata numai de faptul ca activez in domeniul respectiv, fara alta forma de selectie sau concurs. Bucuros dau si cu sapa sau plivesc curtea, daca asa trebuie (un efort simetric fata de agricultor, daca se considera ca eu utilizez calculatorul drept un instrument al muncii, asa cum este sapa la el). Va rog, se poate? Daca nu erau subventii deloc, cred ca era si mai rau pentru agricultori.

Cred ca cel mai bine intelege la acest moment SOMERUL care este inspaimantat de ziua de maine. :stunned:

Va rog frumos are cineva informatii despre cum se aplica in ROMANIA

Rezoluţa legislativă a Parlamentului European din 15 decembrie 2009 referitoare la propunerea de decizie a Parlamentului European şi a Consiliului de instituire a unui instrument european de microfinanţare pentru ocuparea forţei de muncă

sau carei institutii trebuie sa ma adresez pentru a obtine informatii despre acest gen de fonduri europene?

Multumesc :)


Ultima modificare: Marți, 26 Ianuarie 2010
teodora.nenciu, utilizator
Cel mai recent răspuns: teodora.nenciu , utilizator 13:02, 28 Ianuarie 2010
incercati sa va adresati AJOFM-ului local sau Ministerului Muncii solicitind date despre acest sistem de microfinantare. ce stiu este ca aplicabilitatea se face de la 01.01.2010.
Gasesti informatii pe: [ link extern ]
Este vorba de programul PROGRESS..
succesuri,
Multumesc frumos :wave:
Panala urma eu nu am inteles daca opinia mea e de admirat sau de condamnat. :-)
Eu o consider de admirat =D> pentru cei care sunt interesati cu adevarat sa acceseze aceste fonduri.
Parerea mea este ca trebuie sa gasim solutii si sa invatam cat mai multe despre aceasta oportunitate.
Chiar daca esti in varsta asa cum era cazul prezentat de colegul @Slaurentiu , asa cum ai obtinut informatia despre accesarea fondurilor europene , pe aceeasi filiera ar trebui sa actionezi.
Singura problema pe care o vad este cea financiara pe care trebuie sa vezi daca o poti sustine sau nu.
Eu caut si incerc sa strang cat mai multe informatii despre

Rezoluţia legislativa a Parlamentului European din 15 decembrie 2009 referitoare la propunerea de decizie a Parlamentului European şi a Consiliului de instituire a unui instrument european de microfinanţare pentru ocuparea forţei de muncă şi incluziune socială (instrumentul de microfinanţare Progress) (COM(2009)0333 – C7-0053/2009 – 2009/0096(COD))

pentru ca fac parte din categoria specificata in

Amendamentul 67 Propunere de decizie Articolul 2 – alineatul 1 – litera a

(a) persoanele care și-au pierdut sau riscă să își piardă locul de muncă sau care au dificultăți de integrare sau reintegrare pe piața muncii, precum și persoanele care se confruntă cu amenințarea excluderii sociale sau cele vulnerabile, aflate într-o situație dezavantajoasă în privința accesului la piața de credit convențională și care doresc să inițieze sau să-și dezvolte în continuare propria microîntreprindere, inclusiv activitatea independentă;

si promit ca daca aceste informatii ma vor ajuta sa fructific aceste subventii, le voi posta :closedtopic: aici pentru toti cei interesati, pentru cei ce folosesc acest forum si care sunt intro situatie similara cu a mea. :bow:


Alte discuții în legătură

Stiati ca? Seffer Laurentiu Seffer Laurentiu Stiati ca in anul 2010 fermierul care va depune cerere de sprijin pentru suprafetele cultivate trebuie sa cunoasca foarte bine utilizarea calculatorului pentru ... (vezi toată discuția)
Șomerii pot accesa fonduri europene ? teodora.nenciu teodora.nenciu Buna ziua, Am citit acest articol Somerii care vor sa puna pe picioare o afacere, dar nu au banii necesari, vor beneficia, de la 1 ianuarie, de conditii ... (vezi toată discuția)
Fonduri europene pentru someri raspuns de la parlamentul european teodora.nenciu teodora.nenciu Buna ziua, Va rog frumos ma poate ajuta cineva sa inteleg mai bine raspunsul pe care l-am primit de la Parlamentul European, pe care-l reproduc mai ... (vezi toată discuția)