avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1096 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Am Permisul de conducerea retinut pentru consum de ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Am Permisul de conducerea retinut pentru consum de alcool și ...

Am Permisul de conducerea retinut pentru consum de alcool și probabil se va intocmi dosar penal iar Permisul va fi anulat sau retinut o perioadă mare de timp.
Pot conduce o " mașina mică " cvadriciclu care se conduce fără permis de la 16 ani ?
Cel mai recent răspuns: latka , utilizator 16:54, 20 Aprilie 2023
Se conduce și "mașina mica" cu permis, asa ca e mai buna o bicicleta, pentru aia nu sunt probleme.

Moșu Cristi a scris:

Am Permisul de conducerea retinut pentru consum de alcool și probabil se va intocmi dosar penal iar Permisul va fi anulat sau retinut o perioadă mare de timp.
Pot conduce o " mașina mică " cvadriciclu care se conduce fără permis de la 16 ani ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pe drum forestier poata sa-mi faca dosar penal pentru condus florinelalex_one florinelalex_one daca ma prinde ce sa le zic ca am doar 17 ani sa numi faca dosar penal :( va rog ajutatima :( (vezi toată discuția)
Am o problema - conducere autovehicul sub influenta bauturilor alcoolice MariusS82 MariusS82 Buna ziua . Am o problema si va rog sa ma ajutati. In data de 10.06.2010 am fost identificat conducand un autovehicul sub influenta bauturilor alcoolice si ... (vezi toată discuția)
Conducere fara permis sub influența bauturilor alcoolice Planetară Planetară Buna seara! Am cerut cheia mașinii unui prieten pentru a lua ceva din masina , fiind la un club , si mi a venit proasta idee sa dau o tura , ce se putea ... (vezi toată discuția)