avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 569 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Cetatenia olandeza - întrerupere de 2 luni în timpul ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Cetatenia olandeza - întrerupere de 2 luni în timpul celor 5 ani obligatorii.

Buna ziua,

As dori sa aplic pentru cetățenia olandeza, însă în perioada de 7 ani în care am locuit în Olanda, am o pauza de 2 luni în care nu am fost înregistrată în Olanda. Am citit ca acest lucru poate cauza probleme deoarece nu sunt 5 ani cu reședință continua. A mai fost cineva intr-o situație asemănătoare?

Aș avea și o alta întrebare legată de pastrarea naționalității romane. Am mai citit întrebări pe acest forum și pare ca desi deții proprietăți în România, nu sunt pagube materiale mari chiar dacă pierzi cetățenia romane. A reușit cineva sa aplice pentru o excepție folosindu-se de vreo proprietate/moștenire?

Multumesc anticipat pentru răspunsuri!

Alte discuții în legătură

Pagube materiale cauzate de renuntarea la cetatenia romana cymsf cymsf As dori sa aplic pentru pasaport olandez, deoarece locuiesc in Olanda de mai mult de 6 ani. Problema este ca pentru aceasta trebuie sa renunt la pasaportul ... (vezi toată discuția)
Cerere dubla cetatenie (romana - olandeza) mariaZZmaria mariaZZmaria Situatia mea este urmatoare: Sunt cetatean roman, locuiesc si lucrez de 5 ani legal in Olanda si de aceea am dreptul sa cer cetatenia si implicit pasaportul ... (vezi toată discuția)
Dubla cetatenie romano-olandeza ancuta12 ancuta12 As vrea sa obtin cetatenia olandeza, dar problema este ca aceasta implica renuntarea la cetatenia romana. As vrea sa stiu care sunt urmarile acestui lucru in ... (vezi toată discuția)