avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 718 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... As dori sa stiu ce pedeapsa poate primi o persoana ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

As dori sa stiu ce pedeapsa poate primi o persoana care ma ameninta ...

As dori sa stiu ce pedeapsa poate primi o persoana care ma ameninta ca imi da foc la casa?
Cel mai recent răspuns: Tulan , utilizator 15:07, 23 Aprilie 2023
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Faceti plangere penala - scrisa, la parchet.
Multumesc! Daca fac plângere penala la parchet,mai trebuie sa ma duc ptr reclamatie la politie? Daca politia îi da o amenda contraventionala,eu mai pot face plângerea?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vecin agresiv nebunatica_id nebunatica_id Buna ziua! Va rog sa imi spuneti cum pot rezolva o problema cu un vecin agresiv. Mai exact bunica mea este agresata de vecinul nostru, vecin ce s-a mutat la ... (vezi toată discuția)
Tentativa de omor pana bogdan pana bogdan in urma cu 5 zile un baiat din sat se ducea sa si ia calul de unde era priponit ! alt baiat l a oprit din drum cu intentia de a l lovi , i a dat un ... (vezi toată discuția)
Amenințãri catalin1976 catalin1976 Buna seara!Acum ceva timp am fost amenințat cu moartea de un vecin pentru simplul motiv că i am cerut sa nu mai foloseasca cuvinte obscene in cearta pe ... (vezi toată discuția)