avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1192 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice Donatii cercetare stiintifica prin crearea unui ...
Discuție deschisă în Achiziţii publice

Donatii cercetare stiintifica prin crearea unui blog...se poate?

Doresc să creez un blog ca proiect la facultate în care împreună cu un grup de studenţi să solicităm donaţii spre un cont bancar.Donaţiile sunt pentru cercetare ştiinţifică.Nu ştiu dacă legea permite aşa ceva...solicitarea de donaţii sub această formă şi dacă da cum ?
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 20:22, 6 Februarie 2010
Parerea mea este ca puteti face asa ceva, insa daca folositi destinatia banilor in alt scop veti raspunde penal.
Adica veti merge la inchisoare sau veti avea sanse foarte mari.

avocat Claudiu Lascoschi

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

DonaÞia M.V. M.V. Doresc să creez un blog ca proiect la facultate în care împreună cu un grup de studenţi să solicităm donaţii spre un cont bancar.Donaţiile sunt pentru ... (vezi toată discuția)
Ong,fundaþie,donaþii M.V. M.V. Cum pot înfiinţa un ONG,o fundaţie sau o asociaţie(care e mai potrivită în cazul nostru)?Suntem un grup de studenţi care doresc să participe la ... (vezi toată discuția)
Furt calificat cu antecedente nccionut nccionut buna ziua! situatia mea este putin cam comlicata :( !!! sa incep: anul trecut prin iunie impreuna cu un coleg de facultate am fost prinsi intr-un supermarker ... (vezi toată discuția)