avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 572 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... buna ziua ,detinem un act de vanzare cuparare pe ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

buna ziua ,detinem un act de vanzare cuparare pe numele strabunicului ...

buna ziua ,detinem un act de vanzare cuparare pe numele strabunicului care e decedat din anul 1924 .IN 1957 nepotul lui respectiv ,....bunicul meu.... a construit o casa in care a locuit cu familia lui timp de 54 de ani ,fara sa faca vreo succesiune neavand acte de deces ,etc noi ,vrem sa intram in legalitate cu acctele ,mentionez ca am pierdut 2 procese ,unul de succesiune si altul de uzucapiune din lipsa de acte de stare civila a decedatului proprietar . platim impozit in continuare si locuim in aceasta casa taxele si impozitele pe numele decedatului .cum intram in posesie ? ce inseamna posesor ? ne incadram pe noua lege respectiv 185/2018 ,notarea posesiei in C F? de 11 ani nu gasim solutie la problema noastra ,bani pierduti in procese ,intrebari fara raspuns .va rog poate ma lamuriti si pe mine.Multumesc anticipat

Alte discuții în legătură

Succesiune casa Manulumi Manulumi Cum pot sa procedez pentru a face succesiunea unui imobil care are ca ultim proprietar o persoana din 1850 (un stra-strabunic...) ? (vezi toată discuția)
Uzucapiune Florin582 Florin582 Buna seara, am o intrebare. Se poate face uzucapiune pe un teren cu act de proprietate pe numele strabunicii care este decedata? Impozitul este platit de ... (vezi toată discuția)
Mostenire nedezbatuta dupa 22 de ani cosgab9 cosgab9 Buna ziua. Dupa 22 de ani de la moarte ambilor parinti a tatalui meu, nu am dezbatut mostenirea pe o locuinta + teren. Sunt in total 4 frati care ar avea ... (vezi toată discuția)