avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 559 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Buna ziua. Am primit de la un furnizor de energie ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Buna ziua. Am primit de la un furnizor de energie electrica o ...

Buna ziua. Am primit de la un furnizor de energie electrica o factura prin care mi se anuleaza toate plafonarile din facturile primite in anul 2022 si mi se refactureaza mie pe motiv ca in anul 2022 am avut un consum mediu mai mare de 300 kw si nu ar fi trebuit sa beneficiez de plafonari. Va rog sa imi spuneti daca e ok sau daca ar fi trebuit sa primesc plafonarea in lunile in care nu am depasit 300 kw. Va multumesc. Orice sfat ar fi de real folos. A mai patit cineva asa ceva?

Alte discuții în legătură

Oug 27/2022 buna ziua, am primit mail de la enel ca beneficiez ... gi-jane2 gi-jane2 oug 27/2022 Buna ziua, am primit mail de la enel ca beneficiez de plafonare. Problema e ca se ia perioada de referinta consumul mediu pe 2021 cand nu s-a ... (vezi toată discuția)
Calcul consum mediu lunar 2021 energie electrica eronat bogdan.sb bogdan.sb Buna ziua, am urmatoarea speta, referitor la calcului consumului mediu de energie electrica, pentru anul 2021, pentru un loc de consum (implicit a pretului ... (vezi toată discuția)
Deși am un contract valabil până la data de 15 septembrie ... tiberiuborsa tiberiuborsa Deși am un contract valabil până la data de 15 septembrie 2022 la ENEL ENERGIE S.A., factura care am primit-o nu respectă clauzele contractuale. La ... (vezi toată discuția)