avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 699 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Buna ziua.sotului meu ia fost reținut permisul pt ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Buna ziua.sotului meu ia fost reținut permisul pt băuturi alcoolice. ...

Buna ziua.sotului meu ia fost reținut permisul pt băuturi alcoolice. Acum 1 an si 4 luni a fost oprit de poliție și ia iesit alcool în aer liber 1.08 si in sânge 2.16.Nu a fost chemat nici la poliție,nici în tribunal.Permisul este suspendat sau anulat?
Cel mai recent răspuns: latka , utilizator 19:12, 17 Mai 2023
Permisul este retinut, cu foarte mare probabilitate de a fi anulat. Nu are avocat ?
Ba da .are avocat dar dupa 1 an si 3 luni am impacat avocat.domnul polițist care la prins ia ținut dosarul 1 an si 3 luni in politie spunandu-ne ca este la procuror.abia în februarie anul acesta a scos doamna avocat dosarul din poliție și să meargă la procuror pt a i se da sentința

latka a scris:

Permisul este retinut, cu foarte mare probabilitate de a fi anulat. Nu are avocat ?

Atunci va mai dura.Daca va fi condamnat, permisul i se anulează.
Acum e doar retinut, permisul.
Doamna Avocat ia spus că fiind la.prima abatere s-ar putea sa ii dea permisul inapoi dar va avea cu suspendare,amenda si sa faca in folosul comunității.

latka a scris:

Atunci va mai dura.Daca va fi condamnat, permisul i se anulează.
Acum e doar retinut, permisul.

Exista si posibilitatea respectiva, depinde doar de instanta. Nu va garanteaza nimeni.
Ultima modificare: Miercuri, 26 Aprilie 2023
latka, utilizator

Alte discuții în legătură

Permis suspendat, pedeapsa MIRCEA AVASILOAIE MIRCEA AVASILOAIE Buna ziua, unuia din copii (baieti) aseara i-a fost suspendat permisul pe 3 luni ptr. alcoolemie de 0,65 la miein aier pur expirat, i-a fost recoltat probe de ... (vezi toată discuția)
Alcool la volan - permis de conducere eu66us eu66us Buna seara , ma numesc C.... si am o problema : Am fost prins la volan baut , etilotestul a aratat 0.71 alcoolemie. M-i sa recoltat probe de sange , doua la ... (vezi toată discuția)
Conducerea autoturismului sub influenta alcoolului g3o g3o Buna ziua.De curand prietenul meu a fost prins beat la volan cu o alcoolemie de 0.76.Am fost opriti de politie si am fost dusi la un spital unde i s-au luat ... (vezi toată discuția)