avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 436 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Proprietate industrială şi ... Cati db încadrează muzica la ambientală si nu la ...
Discuție deschisă în Proprietate industrială şi intelectuală. Adică mărci, invenţii, drept de autor şi altele

Cati db încadrează muzica la ambientală si nu la concert? ...

Cati db încadrează muzica la ambientală si nu la concert? Exista diferențe legiferate raportate la db?
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 09:34, 26 Aprilie 2023
Buna ziua, nu exista nimic in metodologii legat de decibeli.
Parerea mea este ca daca vindeti bilete, va incadrati la concert. Daca nu vindeti bilete, ci doar sunt prestatii artistice intr-un local iar banii pe care ii obtineti sunt doar din consum, intrati la muzica ambientala. La concert remuneratia se calculeaza in functie de vanzarea biletelor. Daca nu vindeti bilete, nu prea au ce sa calculeze.
Cel mai bine luati legatura cu un avocat care are experienta in astfel de probleme si care va poate indruma cum va puteti intelege cu organismul de gestiune astfel incat sa iesiti cat mai ieftin. De exemplu, daca aveti artisti care canta live intr-un local chiar cu bilete vandute, puteti incerca sa le cereti sa va dea in scris ca nu au pretentii pentru acea comunicare publica. Puteti negocia cu organismul ca in astfel de cazuri sa nu platiti nimic pentru acea prestatie. Depinde si ce artisti sunt si ce canta.
legislatia cu decibelii este in link: [ link extern ] .
concertele au loc in locuri special destinate sau autorizate temporar de autoritatile locale.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cui platesc pt muzica??? ContSters94154 ContSters94154 am un bistro si tot apar noi \"domni\" care pretind bani pe motivul ca este muzica ambientala. am facut deja un contract si platesc pt asta la ceva uniune cu ... (vezi toată discuția)
Drepturi de autor - difuzare muzica ambientala ginagina ginagina Buna ziua, imi cer scuze pentru deranj, dar am o nelamurire si sunt convinsa ca dumneavoastra ma puteti ajuta. Am o cafenea in care singurul mijloc de muzica ... (vezi toată discuția)
Legalitate solicitare licenta pentru muzica ambientala ovi47 ovi47 Buna ziua, Intr-un salon de infrumusetare este un televizor(cu contract televiziune prin cablu).Zilele trecute,in timp ce se asculta muzica pe un post de ... (vezi toată discuția)