avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 918 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Vă supun atenției o problemă legată de cardul de ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Vă supun atenției o problemă legată de cardul de energie. ...

Vă supun atenției o problemă legată de cardul de energie.
Mama are 2 pensii, una de urmaș în valoare de 1.724 lei și una suplimentară în valoare de 152 lei, deci sub plafonul de 2.000 lei.
Suntem la început de luna mai și nu a primit acest card nici până acum, deși agentul poștal i-a luat și depus declarația?
Ce este de făcut?
Căror instituții ne adresăm cu o sesizare?
Mulțumesc.

Alte discuții în legătură

La inceputul anului am constatat ca mama mea nu a primit transa ... roxanacobeanu roxanacobeanu La inceputul anului am constatat ca mama mea nu a primit transa a -II-a a platii in valoare de 700 lei pe cardul pentru energie. Am completat o declaratie la ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! mama mea in varsta de 76 de ani primeste pensie de ... zelinke zelinke Buna ziua! Mama mea in varsta de 76 de ani primeste pensie de urmas dupa tata, 1150 de lei. Nu a primit nici card de energie si nici card social pentru ... (vezi toată discuția)
Card energie neincarcat la inceputul anului am constatat ca mama ... roxanacobeanu roxanacobeanu card energie neincarcat La inceputul anului am constatat ca mama mea nu a primit transa a -II-a a platii in valoare de 700 lei pe cardul pentru energie. Am ... (vezi toată discuția)