avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 802 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Radiere masina veche, fara a fi vanduta la Remat
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Radiere masina veche, fara a fi vanduta la Remat

Am un Renault 9 pe care nu-l mai pot folosi sau repara si nici duce la un Remat ca-l am undeva la tara, departe de un sediu Remat.
As avea de gand sa-l dau la tigani ca fier vechi, dar trebuie sa-l radiez in prealabil.
Altfel, am spatiu unde sa-l pastrez, atat la tara, cat si in orasul unde locuiesc - Dragasani, Valcea

Platesc impozit aiurea pe el de vreo 2-3 ani...
Ce trebuie sa fac sa-l scot de la impozitare?
Cel mai recent răspuns: sstanelena , utilizator 12:19, 7 Februarie 2010
Buna ziua.
Sa nu mai platiti impozit trebuie sa-l radiati din circulatie prin vanzare sau predare la remat.
Cu respect,Alexa...
trebuie ptr radiere la primaria de unde apartineti sa puteti dovedi ca aveti spatiu de depozitare a masinii ,apoi radiati la politie cu optiunea la cerere si depozitare la domiciliu si gata.Eu asa am facut.
Buna ziua.Eu am o masina Range Rover si momentan nu sunt in tara.As vrea sa o radiez dar fara sa o duc la Remat.Stie cineva daca mai pot dupa ce o radiez sa o inmatriculez si sa circul cu ea.Motivul pt care vreau sa o scot din uz etse pentru ca impozitul este destul de mare.

Va multumesc:D

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua. de curând mi a fost reținut talonul cu drept de ... Ro5002 Ro5002 Bună ziua. De curând mi a fost reținut talonul cu drept de circulație 15 zile la o mașină mai veche care prezenta mai multe elemente de caroserie cu ... (vezi toată discuția)
Radiere masina CountPorcula1987 CountPorcula1987 Buna ziua, am o masina din 1993 care a cam ajuns la sfarsitul vietii. Vreau sa platesc marti impozitul (ultimul semestru) dupa care nefunctionand as vrea sa o ... (vezi toată discuția)
Radiere auto Georgica112 Georgica112 Bună dimineața. As dori un răspuns de la un avocat cum pot radia un autoturism din circulație și de la taxe și impozite locale sector 5 București. Am ... (vezi toată discuția)