avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 851 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Nu sunt salariat in prezent si nici nu am contract de ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Nu sunt salariat in prezent si nici nu am contract de asigurare ...

Nu sunt salariat in prezent si nici nu am contract de asigurare sociala, dar printre actele necesare la dosar se cere si dovada încetării calității de asigurat în cazul înscrierii la pensie anticipată parțială, pentru persoanele care, la data solicitării, nu mai au calitatea de asigurat (original).
De unde se obtine acest act ?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:00, 27 Aprilie 2023
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Puteți anexa adeverință de incetare a contractului de la ultimul loc de munca.
Luati de la ITM un extras REVISAL ..acolo se va vedea ca nu mai sunteti angajat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dovada încetării calității de asigurat în cazul înscrierii la pensie anticipată parțială victormac victormac Buna ziua, doresc sa depun dosarul pt. pensie anticipata partiala. Nu sunt salariat in prezent si nici nu am contract de asigurare sociala (mi-am dat ... (vezi toată discuția)
Dovada încetării calității de asigurat în cazul înscrierii la pensie anticipată parțială ghbala ghbala Buna ziua, doresc sa depun dosarul pt. pensie anticipata partiala. Nu sunt salariat in prezent si nici nu am contract de asigurare sociala, dar printre ... (vezi toată discuția)
Dovada incetarii calitatii de asigurat pentru persoanele care nu mai au calitatea de asigurat pentru pensionarea partial anticipata florina123123 florina123123 In prezent nu sunt salariata si nici nu am contract de asigurare sociala (Situatia este urmatoarea: SALARIATA+SOMAJ 1979-2012, PENSIONATA PENSIE DE ... (vezi toată discuția)